Soundcore rave neo no sound coming

My speaker establishes bluetooth connection and all the lights are on but the music doesn’t play. On off sounds and other notification sounds also comes from speaker but no music. I tried resetting and lights are also working. Please help me to get this sorted. This happened after firmware update. Thanks in advance

You could delete the speaker from the bt list of your bt-device.
Then do a connecting again.
Have you tried to connect the speaker to other devices?
And you could do that update again.
If all this will not work you should contact the support.

Thank you for answering and yes I did delete the connection and reconnect through my phone. Also tried with other 2 phones and results is the same. Do you think my speaker is not working? If yes how come the on off sounds and notification sounds come from where?

You said, the problem showed up after the update.
Did you try to install that update again?
If so and the issue still exists you should contact the support

The update done through my mobile phone app. After completed the update it automatically restart the speaker. After that it worked 3 to 5min and stopped working. I have also deleted the app on my phone and did try but same results. Only thing I want to know if my speakers are not working how does the on off sound and all the other sounds come from except the sound from phone.

That’s really a question for the support.
Strange.
You have done all you could do.

Yes also I just found out that while my phone connected to speaker when I get the phone call my ringing music also play through speaker.

Really, that’s more than strange.
You could check the connection of the speaker on your phone.
“speaker” or “hands free module” or someting like that.

The Flare mini shows up as “hands free module” (LINUX) here.

I have connected my phone through AUX cable and wow it’s working fine. But when connect through bluetooth no sound coming. It connect perfectly with the connection sound but after that no sound. I have tried with 2 more phones and the same results. I think something wrong with bluetooth side. Or speaker program side. Do you know anything about that?
Please note again that it perfectly paired with any device. I have paired with 4 mobile phones. Please help. Support team still not responding. I have a party tonight. That is why

Sorry no.
Seems you have checked all possibilities.
There went definitely really something wrong with that update.
Ask the support as I suggested.
It will take a while to get answer from the support.
If the aux-connection works, there should be music for your party.
Enjoy it!

Same issue here, getting frustrated.
Any solution yet?
Can I trust that the next update will fix it?

Sorry mate. I contacted them and only solution they offer me is 15% discount for my next perchased. They don’t even know how to fix it. Anyway you give a shot with them and any success let me know

i have the same issue. when i turn on the rave neo i can hear the sound of ON and after that there was a no any sound. seems like software crash. really Disappointing regarding this. And also light illuminating is not working properly.